Men først laget vi en fruktgele, mange gode frukter her ... laget også fra bunnen av med gelatin og hvitvin (hmmm) , den skulle visst bli helt fortreffelig med vin ;) Den ser fristende ut , men har deverre ikke smakt på den ennå .... ble så mett etter hovedretten , hi hi !! Da jeg får velvet den på et fat ser den ihvertfall veldig fristende ut . Vi spiser vel mye med øynene også ?? God med vanijeis eller krem til .
Her ligger andebrystene på vent .... spennende ...
Lager litt godt tilbehør , aspargesbønner (friske) , charlottløk, squash(glemte å ta bilde av det ..)
Også glasert rødløk ( bilde) stekt i smør m kanelstang og etterhvert kokt inn rødvin , det ga en veldig god smak.
Brystene fikk først en runde i stekepannen på høy varme før å få en fin stekeskorpe , inn i komfyren . Ferdig :) Vi serverte med de grønnsakene som beskrevet før , ris , poteter, sursøt saus. Hmm det ble veldig godt !( Beklager men glemte å ta det siste bilde av retten... ble så ivrig etter å smake ...) Uansett , kan anbefales:) Jeg fant en oppskrift på tv 2 , wenches kjøkken . Sto nemlig lite i alle mine kokebøker .. der sto det om hel and... skulle jo ikke ha det da !!
Brystene fikk først en runde i stekepannen på høy varme før å få en fin stekeskorpe , inn i komfyren . Ferdig :) Vi serverte med de grønnsakene som beskrevet før , ris , poteter, sursøt saus. Hmm det ble veldig godt !( Beklager men glemte å ta det siste bilde av retten... ble så ivrig etter å smake ...) Uansett , kan anbefales:) Jeg fant en oppskrift på tv 2 , wenches kjøkken . Sto nemlig lite i alle mine kokebøker .. der sto det om hel and... skulle jo ikke ha det da !!
Dette så godt ut!! :o)
SvarSlett