Om meg

Bildet mitt
Om meg.. tja ;) Jo jeg er ei hobbyglad jente , liker å lage noe! Elsker å produsere noe. Å være kreativ gir meg litt "friminutt", det trengs innimellom. Jeg bor sammen med mann og tre skjønne barn i alderen 12,15,17 år. Sjelden 'late' stunder her;O) Blir også veldig glad om du legger igjen spor etter deg, jeg besøker deg med glede:)

torsdag 29. august 2013

Vakre farger...

Herlige farger . Og deilig å komme igang igjen med jogginga ;) Noen uker siden , var litt spent på formen ... Til gledelig overraskelse så var den ikke verst:) Så da er det bare å fortsette ...

tirsdag 20. august 2013

Herlig tid

Sommerblomster- mitt i steinrøysa ... de trives der også. Eplene vokser seg store og dine :) Solsikkene blomster snart .. det blir så bra :)

søndag 18. august 2013

...

I forrige innlegg skriver jeg om en sommer som snart er over .. en tid for alt . Nå nyter jeg litt av hagens blomster inne - det er hyggelig det og :) God søndag til alle !

onsdag 14. august 2013

snart over..

en sommeren altså :) Den har til gjengjeld vært strålende fin hos oss da. Endelig var det vår tur til å få en god og varm sommer. Det går alltid fort , men ... høsten er også en koselig tid . Venter litt til med høstfarger , men nyter de siste sommerfølelsene :)