Om meg

Bildet mitt
Om meg.. tja ;) Jo jeg er ei hobbyglad jente , liker å lage noe! Elsker å produsere noe. Å være kreativ gir meg litt "friminutt", det trengs innimellom. Jeg bor sammen med mann og tre skjønne barn i alderen 12,15,17 år. Sjelden 'late' stunder her;O) Blir også veldig glad om du legger igjen spor etter deg, jeg besøker deg med glede:)

mandag 24. juni 2013

St.Hans bål

Vel overstått :)Herlig stemning og nesten blå himmel :) Her ble det varmt i tillegg !!!

onsdag 12. juni 2013

mmmmm

Dette er endel av inngangspartiet vårt . Vi har begynt å plante , men tiden er knapp derfor ikke kommet i mål ;) Er det noen der ute som har forslag til hva ( da er det fint med navn på plantene .. )) jeg kan plante der ? Det jeg ønsker der er "fine" busker og stauder, altså lettvint da det har grodd seg til :) Vil også ha noe som blomstrer stort sett hele sommeren . Noe tidelig og noe sent. Det er liksom velkomsten inn vår hagen ! Kom med forslag - venter spent nå :)

søndag 2. juni 2013

Flommen 2013

Skummelt , facinerende, trist... for de det rammer . Naturen bestemmer selv den , det ser vi mer og mer i vårt land også ! Vi er heldige som ikke er utsatt , men tenker på de det rammer ...Stakkar. Er riktignok en liten stund siden flomtoppen var , men like trist og facinerende . Uansett det var idag jeg hadde tid til å blogge om det :)Ha en god søndag !