Om meg

Bildet mitt
Om meg.. tja ;) Jo jeg er ei hobbyglad jente , liker å lage noe! Elsker å produsere noe. Å være kreativ gir meg litt "friminutt", det trengs innimellom. Jeg bor sammen med mann og tre skjønne barn i alderen 12,15,17 år. Sjelden 'late' stunder her;O) Blir også veldig glad om du legger igjen spor etter deg, jeg besøker deg med glede:)

onsdag 23. mai 2012

Konfirmasjon

Da var dagen her - etter lang tids planlegging ... ble vi fornøyd med bordets pynt og plassering :) Dagen ble også særdeles bra syns vi ;) Konfirmanten ble gjort stas på i form av fin dress, fin kake , fine taler og morsomme sanger oooog værgudene var også på vår side :)))) Kjempeperfekt vær !!- starta med en duggfrisk morgen ,i morgentimene med siste finish ble himmelen bare blåere og blåere. Temperaturen var også fin , ikke altfor varm - passet fint siden stua blir veeeldig varm med varm sol på alle vinduene . Heeerlig - vi er kjempefornøyd :)
Her har jeg laget en liten blå blomsteroppsats som fikk æres plass ved alle gavene . Blomstene på bordet er forøvrig blå ( akkurat den blå vi ønsket oss) hortensia og eføy i herlig Finn Shcjøll vaser - er veldig glad i de vasene. Jeg satt sammen alle blomstene selv også ( bittelitt fornøyd da ;)) Ja dagen i seg selv går veldig fort , nyter nesten alle inntrykkene ennå jeg ... selv flere dager etter ... også er man litt utladet , har hørt at det er vanlig ...

tirsdag 15. mai 2012

Hortensia

Ønsker meg .... flere hortensiaer i denne fargen .... nå ..Har finni mange fine men ikke rikgtig farge !! Ja det er til konfirmasjon - har noen dager til å lete på ;) Ps : har en plan B om det ikke finnes !! Det nærmer seg den store dagen - gleder meg .

søndag 13. mai 2012

Spirer og gror ..

Som før nevnt går det i blått om dagen :) Ifjor høst begynte planleggingen til neste helgs begivenhet !!Bare en uke igjen !! Altså jeg plantet masse løker , prøvde å finne alt i blått som skulle blomstre i mai ... det var en utfordring skal jeg si . Noe blomster for tidlig og noe for sent , noe ikke i det hele tatt !!!! I tillegg har det vært så kaldt da , håper vi får ei uke nå med litt varmere vær - ja da kommer løkene opp som planlagt :)) God søndag !