Om meg

Bildet mitt
Om meg.. tja ;) Jo jeg er ei hobbyglad jente , liker å lage noe! Elsker å produsere noe. Å være kreativ gir meg litt "friminutt", det trengs innimellom. Jeg bor sammen med mann og tre skjønne barn i alderen 12,15,17 år. Sjelden 'late' stunder her;O) Blir også veldig glad om du legger igjen spor etter deg, jeg besøker deg med glede:)

lørdag 31. mars 2012

Påske




Etter en herlig Kinatur , med mange inntrykk som skal fordøyes er det herlig med vår !!! Snøen er så godt som borte , venter på at det kan grønnes i diverse bed i hagen nå ;) Blir noen hjemmedager i påsken , så jeg lurer på om det blir litt hagestell da ! Måtte været holde seg :) God palmehelg til alle der ute .

lørdag 24. mars 2012

Kina



.. for der har jeg nettopp vært :))) Det var gøy . Mye fint, spennende , rart, imponerende, fasinerende, artig å se og oppleve !!! Vi var bl.a på den kinesiske mur - den var bratt og lang ...... desverre var det tåkete da vi var der, så utsikten var dermed begrenset:( Til gjengjeld var vi i den Forbudte by dagen etter i strålende sol , litt av en by !! Nå er den åpen for alle - imponerende bygg !! Inntrykkene synker sakte men sikkert innover meg - blir bedre og bedre denne turen :)Ikke så lett å bestille og eller spise maten.... som kjent ; spiser de jo med pinner ! Vi fikk det til på et vis - ganske mye latter ja :)) Vi måtte spise Peking And ( nasjonal rett ... tror jeg ) Veldig godt - ikke like lett å "pakke" inn diverse inn i den "lefsa" som alt skulle inn i men .. Vi ble både mette og lattermilde;)

lørdag 10. mars 2012

Fredagskos



...som vanlig ønsker de søte små seg taco :) - de voksne syns også det er godt . men kanskje ikke hver helg ...;) Hender undertegnede leser/raser gjennom et blad eller to ;) Der ble jeg inspirert av noen sider med tex mex retter . Så igår ble det taco i form . Ja det er jo nesten det samme men servert på en litt annet måte - godt var det . Det er rett og slett stekt kjøttdeig og løk med tacopulver, tacoskjell, ost på toppen - 10 min inn i ovnen - ferdig !! Serveres med salat og mere tacoskjell- nam nam