Om meg

Bildet mitt
Om meg.. tja ;) Jo jeg er ei hobbyglad jente , liker å lage noe! Elsker å produsere noe. Å være kreativ gir meg litt "friminutt", det trengs innimellom. Jeg bor sammen med mann og tre skjønne barn i alderen 12,15,17 år. Sjelden 'late' stunder her;O) Blir også veldig glad om du legger igjen spor etter deg, jeg besøker deg med glede:)

onsdag 24. august 2011

Sommerminner:)




... ja det regnet riktignok litt men hva gjør vel det i dette selskapet da ??? Utrolig nok var det opphold under hele showet - litt flaks er jo bra ! Det var et morsomt show - både for små og store . Vi tilbrakte mange dager her i sommer - Skottevik feriesenter . Været startet med regn , men gikk over til sol . masse sol :)) Av 17 dager hadde vi 10 med blå himmel - herlige temperaturer - riktig vi koste oss MASSE :)) Vi lever lenge på det .. nå utover høsten . Det er visst spådd masse regn i helga , igjen !! - vi får ta en titt på alle solskinnsbildene vi tok i sommer , da går nok dette bra og !! Regn begynner vi å bli vant med ...eller...

søndag 21. august 2011

Høstkveld

Sommer på hell .."Gårkvelden/natta" var veldig fin - vi tente alle levende lys vi har i diverse lykter på terrassen ... og det ER mange ..Det ble så koselig . Vi satt ute i mange timer ut i natta , først med barn og etterhvert bare voksne ... Ja ok , det ble litt kjølig , men med varmere på veggen og tepper på beina - da tåler man det . Vi nyter til siste slutt ... håper det blir noen kvelder til .. Ønsker alle en god uke med skolestart og jobb :)

fredag 19. august 2011

Høsten nærmer seg...

Blomkarsen gror over alt .... det syns jeg bare er fint da ;) De er både enkle og fine syns jeg da !

Vi tilbringer ikke så mye tid ute på terrassen lenger... naturlig kanskje - jobbing, kaldere kvelder ( .. dager og da;)) skolestart, aktiviteter som endelig er igang igjen !! Høsten kan bli veldig hyggelig den og - bare den blir fin :) I dette øyeblikk - er det definitivt ikke fint vær .. mørkt - kanskje naturlig sent på kveld , hi hi - og REGN ... for har vi hatt i Norge denne sommeren !!! NOK - syns nå jeg !! Flere som har merket det tro ;))

søndag 7. august 2011

.....


....Da var ferien over for denne gang ...( viser forøvrig fram øredobber fra Snella og Petronella , de får du kjøpt hos Skyttelen)

tirsdag 2. august 2011

Skottevik feriesenter - herlig plass





Viser noen herlige bilder fra Skottevik feriesenter . En herlig plass !!! Første gang vi er der , kan anbefales på det sterkeste :) Her kan du låne kano, robåter - gratis !! Ikke mye som er gratis her i livet .... Herlig skjærgård - med MANGE småbukter man kan bade, sole seg , langgrundt ....krabbefiske , bryggerestaurant .. ja du hører vel at her kan man trygt kose seg;)
Plassen ligger ca 2,5 mil fra dyreparken og inn til Kristiansand by . Det ble selvfølgelig besøk på begge plasser - her ser dere løvene får mat !! Det er noen flotte , muskuløse dyr , søte ... på avstand !!