Om meg

Bildet mitt
Om meg.. tja ;) Jo jeg er ei hobbyglad jente , liker å lage noe! Elsker å produsere noe. Å være kreativ gir meg litt "friminutt", det trengs innimellom. Jeg bor sammen med mann og tre skjønne barn i alderen 12,15,17 år. Sjelden 'late' stunder her;O) Blir også veldig glad om du legger igjen spor etter deg, jeg besøker deg med glede:)

lørdag 23. juli 2011

Grusomt !!!

... ord blir fattige ...ufattelig !!! Tenker på alle berørte.

fredag 22. juli 2011

Slik vil vi ha det ...



... ja det stemmer . Dette er litt av utsikten vi nyter ... vel og merke ikke idag -hmrffff idag regner det !!! Det skal det visst gjøre noen dager ... myyye regn skal det komme ! DERETTER kommer SOLEN !! Ja det har vi blitt lovt av meteorologene- for jeg stoler på de . I ventetiden får vi nyte utsikten vi HADDE og spille litt brettspill , kort , strikke ( ;)), lese, spise , blogge o.l Slik er sommer i Norge !!

tirsdag 12. juli 2011

Endelig ...

Ensom liten stemor ... så søt den står ;) Det er nok fuglene som har plantet den !

...Er sjalet ferdig og solen skinner .. ihvertfall ei lita stund ;) Det er desverre ikke spesielt varmt men ... Dette sjalet har jeg holdt på med ca 1 år ... Enkel strikk , 2 rette omganger ,1 omg med 2rett sammen og 1 kast ....øker annen hver omgang 1 maske i hver side . Enkelt fortalt ;) Garnet er i drops alpaca - herlig kvalitet .

fredag 8. juli 2011

Sommernatt


Sommerkos på terrassen :) Endelig en kveld med litt varme . Det regna riktignok men med tak over gjør ikke det noe bare det ikke er kaldt ! Her koser vi oss myyye på sommerhalvåret- ofte med pledd på knea men ikke de to siste kveldene - nyyyter

tirsdag 5. juli 2011

Trappa...


Endelig .... har venta lenge ... men nå er trappa på plass i hagen . Vi har gått rundt i mange år !! Det har og "gått" fint ;) men nå er jeg glad :))) Skal plante litt diverse stauder rundom trappa , må bare bestemme meg for hva - hi hi . Noe fint tenker jeg :)
Jordbær har vi også hengende på terrassen - nam nam - ja for noen så .. ikke meg , siden jeg ikke tåler det :( Jeg syns de er "søte" å se på , samtidig pen farge og en lukt av sommer ! Sommeren ellers uteblir her ihvertfall .. -derfor er det greit å jobbe litt til og . Sommeren kommer vel .... må jo tro det

søndag 3. juli 2011

grønt ...



Bilde er tatt fra terrassen og ned i det ene blomsterbedet vi har - det begynner å bli som jeg ønsker.
Lysthus i pil - bare for morro, brukes ikke til noe spesielt :) Kan f.eks. "hjemme " seg der en varm sommerdag !!! Da sier det seg selv av det begrenser seg !! Her er det bare "dri.. " vær !!!!!!!!!!!!!!!
Blir litt lei kan man si :( Bildene jeg viser er selvfølgelig tatt en dag det var et solgløtt ...

fredag 1. juli 2011

Hagen i flor




Viser noen "blomsterflor " bilder . Er spesielt fornøyd med pionene mine ;) Plantet i vår , og blomstrer allerede !! Dette lover godt . Jeg er nok flink med pioner- hi hi - vel vel tiden får vel vise det vel ?!:)
Været ser fint ut ... men ikke idag ... bildene ble tatt for 2 dager siden !! Det er slik vær vi vil ha !!!!