Om meg

Bildet mitt
Om meg.. tja ;) Jo jeg er ei hobbyglad jente , liker å lage noe! Elsker å produsere noe. Å være kreativ gir meg litt "friminutt", det trengs innimellom. Jeg bor sammen med mann og tre skjønne barn i alderen 12,15,17 år. Sjelden 'late' stunder her;O) Blir også veldig glad om du legger igjen spor etter deg, jeg besøker deg med glede:)

mandag 29. mars 2010

Påske

Vi ble plutselig bedt bort på middag , veldig hyggelig :) Lagde derfor en lite gavepose med "blomster" på , hi hi . Måtte jo ha noe oppi også ... ja hjemmelagd/pyntet påskeegg ; det måtte passe bra siden det er påske!

Her ser du resultat av mine egg da Randi ;)) Hvis du ser godt etter ser du(og alle andre da ;)) at papiret rundt ; det er "gamle" disney tegneserier. Er litt fasinert av Donald Duck&Co;)). Takk for inspirasjonen Randi ;).


Kort!

Jeg har hatt noen fridager , litt av tiden har jeg og jentene i huset brukt på hobby :)) Her viser jeg et resultat ! Ble laget ganske mange ... det kommer litt eterhvert :)). Nå skal jeg jobbe 3 dager , men det er jo helt greit da man ser på været.... ønsker meg likevel litt bedre vær :). Så til dere som har fri ;) jeg krysser fingre for bedre vær !!!

lørdag 27. mars 2010

Vis meg ditt påskeegg;)


Les lengre ned :) , Ønsker å høre fra dere der ute !!Påsken står for tur :) Godt med litt fridager ...
Minstejenta kom hjem med mange varianter med påskepynt siste skoledag , her ser dere en påskekylling ( litt mørkt bilde..) i gult med et rødt hjerte på :) Vi fikk også en grønn , bordkort og flotte tegninger . Så idag har vi pyntet litt med det nye og av det gamle vi har fått før ;)
Søte små kyllinger ( ikke laget selv ) , har maaange sånne;)) de står litt rundtom!!
Hanefar har vi også , han passer på :) Har han ikke flotte farger ?
Her viser jeg mitt eget påskeegg fra jeg var lita jente ! Det har fulgt meg i mange år, som dere ser :)) Altså det er 30 år gammelt i år !!! Se så flott det er , er veldig glad i dette egget. I 1980 kostet det kr 12,80 !!
Synes selv det er et koselig bilde på det også ;) . Dette egget har "bært" på mye godteri... Det har vært mange "søte " timer !!!
Kanskje det er noen som vil vise meg sitt eget gamle egg ? Legg igjen en kommentar og jeg vil besøke deg for å se på egget ditt ;)) . Gleder meg til å se !

fredag 26. mars 2010

Nydelige roser.

11 års gaven:) Nydelige roser :) De har Mia fått av Tante og Onkel ,tante mente hun begynte å bli stor jente så blomster kunne hun begynne å få ! Ja jeg syns de var kjempefine ... Det syns nok Mia 11(!)år også ...hi hi men inni rosene lå det en pakke til ... Det var et nydelig smykke med hjerte anheng med en perle på , også var det både et kort og et langt kjede med slik at hun kan bruke det da hun blir voksen . Smart ??

Rosene står nå i stua til alles glede :)

torsdag 18. mars 2010

Selges!

Mange fine hobbybøker , selges ! Ja ... dette er bare noen av de jeg har og noen har jeg t.o.m 2 av .... Alle er like pene som nye !! Kr 100 pr bok + frakt.


VÅRGLEDER!!!

VÅRGLEDER , kom i posten igår ;) Endelig mer vårfølelse;))) , mange fine ideer her ! Jeg hadde ikke så mange hobbybøker fra før ... så denne bare måtte jeg ha ;) Skjønner ? Enda flere ting jeg fikk lyst til å gjøre..... hmmm spørs om noen syns jeg bør stoppe litt nå...


onsdag 10. mars 2010

.....det var litt dårlig bilde .....
Noen koselig bilder ifra vinterferien ...liten stund siden men ...


Her sitter Findus og lurer på om han vil ut eller ei ...,han er ikke veldig glad i å være leeeenge ute ... skjønner det kanskje litt i vinter da .. vært litt kaldt , også i vinterferien ! Idag(9.3) er en herlig dag i vente, nå kl halv ti er det -4 i skyggen og solen skinner så dag kommer det til å dryppe fra taket !!!!
HERLIG !!!!
Her i den røde "stua" koste vi oss med bål og grilla pølser og nogo godt attåt ;) Ble en riktid trivelig dag


Ser godt og varmt ut ;*)? Det ble det både i kinna og på henda ! Unga lekte ute og kom inn for å varme seg på bålen , også ut igjen .... Herlig stemning ;)))


tirsdag 2. mars 2010

Mine gleder ...

Viser her noen av mine gleder som kom i posten idag ...:))) alltid gøy og spennende med noe nytt !! Fikk mer og men det er på vask alt !! Nå må jeg stikke , skal på hobbykveld :) alltid koselig å møte likesinnede :)))